Werkgroep Kerk en Zending (bestelformulieren)

30 oktober 2020

Werkgroep Kerk en Zending

Werkgroep Kerk en Zending

Vanwege de coronacrisis kunnen wij helaas dit jaar de winterfair niet op de gebruikelijke manier houden, maar wij hebben er wat op bedacht! Kerk en zending hebben namelijk wel geld nodig om de Woordverkondiging door te kunnen laten gaan.

Bij alle groepen van de werkgroep is er daarom een en ander te bestellen. De bestelformulieren zijn als pdf bijgevoegd. Deze formulieren kunt u op 3 adressen inleveren, of in de doos in de hal van de kerk. U kunt ook per mail bestellen. Let u op de uiterste inleverdatum?

Uw bestelling kan door één persoon op d.v. zaterdag 5 december a.s. opgehaald worden. Om ervoor te zorgen, dat er niet teveel mensen tegelijk om hun bestelling komen, zullen we met tijdsblokken werken. We vragen u daarom dringend om uw emailadres in te vullen op het bestelformulier, zodat wij u uw ophaaltijd per mail kunnen doorgeven. Heeft u geen mailadres, dan voldoet uiteraard uw tel.nr. en bellen wij u op.

Wilt u zich bij het ophalen van uw bestelling aan de coronamaatregelen houden en zoveel mogelijk met gepast geld betalen? Alvast bedankt!

De kibbeling zal buiten voor u gebakken worden terwijl u om uw bestelling komt, zodat u met lekker warme kibbeling thuiskomt!

Kunt u zelf uw bestelling niet op komen halen i.v.m. uw gezondheid en de corona-crisis, wilt u dan iemand uit uw familie of omgeving vragen of zij om uw bestelling willen komen? Als ook dat niet lukt, kunnen wij de bestelling bezorgen.                                                                                                    

We hopen veel bestelformulieren te mogen ontvangen, zodat we tóch zonder de gebruikelijke, gezellige winterfair een mooie opbrengst mogen overhandigen aan kerk en zending. Helpt u mee?

Klik op de gewenste bestellijst, deze zal dan in een nieuw venster geopend worden.

 

Bestellijst Catering
 

Bestellijst Crea 2020

 

Bestellijst Kaarten / Kibbeling

 

Bestellijst Standhouders

 

 

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2020

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit